skip to Main Content

Over BState

Resultaatgericht met oog voor de menselijke maat.

B State is een extreem resultaatgerichte organisatie die u en uw mensen helpt gewenste resultaten te halen als dat erg lastig is en vraagt om veel verandering. Dat doen wij altijd met focus op de menselijke maat. Dus wij combineren hoog presteren en oncomfortabel veranderen met psychologische veiligheid en oog voor de menselijke imperfectie. Dus oncomfortabel maar niet onveilig.

Introduceren van de B State-methode aan leiders en teams.

BState.com is de organisatie van Mark Samuel, genoemd naar één van zijn succesvolste boeken ‘B State’. BState.nl is het Nederlandse bedrijf, geleid door Frank Brilman vanaf Bosberaad. En onze purpose is om zoveel mogelijk Nederlandse Leiders bekend te maken met de B State methode. Wij denken en ervaren dat als de methode in moeilijke omstandigheden wordt toegepast noodzakelijke resultaten worden gehaald en mensen er energie van krijgen om op deze manier met elkaar om te gaan.

Visualiseer succes en transformeer gedrag met de B State methode.

De BState of B Situatie zelf is een beeld van succes die je met elkaar kunt visualiseren, zoals topsporters dat doen om zelfverzekerd en gefocust de wedstrijd in te gaan.
In organisaties en teams bouwen wij in een korte sessie een beeld van succes waarin ook de nieuwe manier van met elkaar omgaan om dat succes te halen wordt omschreven. Met dat nieuwe noodzakelijke gedrag, wat door de teamleden zelf is aangeven, wordt direct na de sessie gestart.

Back To Top